Klinkbeklædning til vandret montering

Bæredygtigt træ fra skandinaviske savværker

Leder du efter en forhandler af klinkbeklædning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sønderby Træindustri ApS forhandler vi klinktræ, som vi blandt andet leverer til private, trælasthandlere og træindustrien med videre.

Vi holder til i Juelsminde, hvor vi råder over et stort lager med gran fra svenske og finske savværker. Der er udelukkende tale om flot og bæredygtigt træ. Vi leverer til kunder i hele Jylland, Fyn og Sjælland, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi tilskærer og pakker profilerne efter ønske

Klinkbeklædning i træ monteres vandret. Det kan være på huse og tilbygninger, men også på hegn. Det særlige er, at klinkbrædder er skåret således, at de er smallest foroven og tykkest forneden. Det sikrer, at nedbør bliver ledt ud over klinkbrættet, som er nedenunder.

Vi kan levere træbeklædningen med træbeskyttelse i den ønskede farve. Du kan vælge grundbehandling, men du kan også vælge et eller to lag afsluttende malerbehandling. Vi tilskærer og pakker beklædningen efter ønske. Vi forhandler træbeklædning i alle gængse træsorter, men vores speciale er klinkbeklædning i gran.

Få et uforpligtende tilbud på klinkbeklædning

Kontakt os for at høre mere om klinkbeklædning og om de mange muligheder for tilskæring og levering, vi tilbyder. Vi kan også levere terrassebrædder og lignende, men vores speciale er høvlede og kløvede granprofiler. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede træbeklædning.​

Kontakt os​

Du er velkommen til at skrive til os herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sønderby Træindustri ApS

Gludvej 38, Sønderby, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning

CVR: 19887545

Kontaktoplysninger

Telefon: ​75 68 38 88

E-mail: info@soenderbytrae.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.30

Lørdag og søndag: lukket