Malet træbeklædning i alle former og farver

Hos Sønderby Træindustri kan du få bræddebeklædning i den træprofil og farve, dine kunder måtte ønske. Selvfølgelig er det billigst, hvis du vælger en træbeklædning af en træprofil, som er standard, men vi tilbyder også skræddersyede løsninger i mere eksklusive træprofiler. Vi har et stort sortiment i træprofiler, til malet træbeklædning, facadebeklædning, vægbeklædning, udendørs såvel som indendørs.

Vores forretning er beliggende i Juelsminde, men vi leverer udvendig og indvendig træbeklædning til virksomheder og byggemarkeder i hele landet, både til Jylland, Sjælland og Fyn.

Udvendig træbeklædning som regnskærm

Hvis du vil undgå tykke ydervægge, skal du vælge bræddebeklædning til facade. Med denne type facadebeklædning kan du også gøre boligens udtryk personligt med malet træbeklædning.

Fremtidens byggeri er lavenergi, såkaldt passivhus, 0-energi eller lignende former for miljøvenlige byggeformer. Disse bygningstyper indebærer store isoleringstykkelser i ydervæggene. Vælges træbeklædning som afsluttende facadebeklædning frem for teglsten, spares der vægtykkelse.

Hos Sønderby Træindustri forhandler vi udvendig træbeklædning i alle profiler og farver, så dine kunder kan få lige den type, de ønsker. Udendørs bræddebeklædning er nemt at tilpasse til den enkelte bygning, og derfor kan boligen/bygningen få et helt unikt udtryk.​

Træbeklædning af facade

​Træbeklædning som facadebeklædning kan være en løsning ved efterisolering af facade. Hvad enten der vælges dele eller hele den udvendige træbeklædning på facaden, enten som afslutning efter efterisolering, vil der kunne opnås en pæn bræddebeklædning med den træprofil samt i den farve og udtryk, din kunde ønsker.

Vi er både specialiserede i lodret træbeklædning og andre typer malet træbeklædning af facader, og derfor kan vi tilbyde en bred variation af udtryk, så kunden opnår et helt unikt resultat.

Erfarne samarbejdspartnere til montering

Vi er leverandører af malet træbeklædning, men vi har desuden et stort netværk af montører, som vi kan anbefale, hvis du mangler en dygtig håndværker til denne opgave. Har du brug for en erfaren tømrer, som kan montere din facadebeklædning? Så kan du f.eks. vælge JH Tømrer og Snedker (link), der har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerarbejde.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du et godt tilbud på levering af ubehandlet eller malet udvendig træbeklædning? Vil du høre mere om vores priser eller øvrige ydelser som granbeklædning? Så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os enten på telefon 75 68 38 88 eller e-mail info@soenderbytrae.dk.

Kontakt os​

Du er velkommen til at skrive til os herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sønderby Træindustri ApS

Gludvej 38, Sønderby, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning

CVR: 19887545

Kontaktoplysninger

Telefon: ​75 68 38 88

E-mail: info@soenderbytrae.dk

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.30

Lørdag og søndag: lukket